Publicat: 11 Iulie, 2014 - 13:56
Share

Aproximativ 420 de grame de rezină de cannabis au fost descoperite de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma depistării în flagrant a unui bărbat şi a unei percheziţii efectuate la locuinţa acestuia. Cel în cauză a fost reţinut pentru trafic şi deţinere de droguri de risc.

La data de 10 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, de la Brigada de Combaterea a Criminalităţii Organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat în flagrant un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Hangu, care avea asupra sa aproximativ 120 de grame de rezină de cannabis (haşiş), destinate comercializării.

De asemenea, poliţiştii şi procurorii au efectuat o percheziţiei la locuinţa acestuia, unde au găsit 300 de grame rezină de cannabis (haşiş), precum şi un cântar electronic.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea celui în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, urmând a fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al DIPI.