25 octombrie 2021

Reţinut şi cercetat penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 19,00, pe raza localităţii Agârbiciu, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Axente Sever au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Mediaş.

Cu această ocazie, s-a constatat că dreptul de a conduce al bărbatului este suspendat, iar testarea şoferului cu aparatul Drugtest a prezentat rezultat pozitiv la cannabis şi amfetamină, motiv pentru care medieşeanul a fost însoţit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism.
În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârşirea infracţiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă, bărbatul fiind plasat ulterior sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Axente Sever.