Publicat: 10 August, 2012 - 16:00
Share

Cele mai bune filme de la Festivalul Internaţional de Film “București” se întorc între 15 și 19 August la Noul Cinematograf Al Regizorului Român (NCRR) din cadrul Muzeului Țăranului Român.

La NCRR aveți ocazia de a viziona în exclusivitate, producții de top incluse în programul festivalului B-EST IFF: “Shame” în regia lui Steve McQueen, “Crimele din Snowtown” de Justin Kurzel, “Submarine” de Richard Ayoade si câștigătorul trofeului B-est: “Tiranozaur/ Tyrannosaur” de Paddy Considine. Prin amabilitatea distribuitorului român Transilvania Film puteți vedea și “We need to talk about Kevin” de Lynne Ramsay sau “Balada triste de trompeta” de Alex de La Iglesias. Ultimele proiecții din cadrul programului vor avea loc sub clar de lună, în răcoarea serii.

Nu pierdeți în cadrul retrospectivei filmul “Shame”, cel de-al doilea lung metraj al regizorului irlandez Steve McQueen. Laureat la Veneția cu premiul FIPRESCI, SHAME i-a adus protagonistului Michael Fassbender „Copa Volpi” și a fost nominalizat la Globurile de Aur (cel mai bun actor), BAFTA (cel mai bun actor si cel mai bun film britanic) și Independent Spirit (cel mai bun film internațional).