30 septembrie 2022

Reuniune de lucru informală a Alianţei Timişoara Universitară, în care UVT a preluat preşedinţia anuală ATU

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În cursul zilei de ieri, la Universitatea de Vest din Timişoara a avut loc reuniunea de lucru a Alianţei Timişoara Universitară, care, într-un cadru informal, pregătitor pentru o viitoare reuniune oficială a Alianţei, a grupat echipele de management strategic ale universităţilor componente, pentru structurarea proiectelor comune pe care aceste universităţi le vor desfăşura în următoarea perioadă, corespunzătoare noului an universitar.

Alianţa Timişoara Universitară este o platformă de colaborare universitară locală, cu format unic în România, care facilitează cooperarea dintre Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Regele Mihai I al României” din Timişoara.

În cadrul acestei reuniuni de lucru au fost parcurse oportunităţile şi mijloacele de actualizare a strategiei de promovare de care va beneficia Timişoara ca oraş universitar, prin campania comună „Study in Timişoara!”, în contextul anului 2023, când va fi parcurs calendarul Capitalei Europene a Culturii – TM2023. Odată cu acest prim eveniment informal al ATU, a avut loc şi preluarea preşedinţiei anuale a Alianţei Timişoara Universitară de către Universitatea de Vest din Timişoara.

În perioada ulterioară deschiderii oficiale a anului universitar 2022-2023, Alianţa Timişoara Universitară va anunţa principalele concluzii formulate în cadrul reuniunilor de lucru desfăşurate, propunând un desfăşurător de proiecte comune agreate.

Horea Băcanu
Universitatea de Vest din Timişoara
Departamentul de Comunicare, Imagine şi Marketing Instituţional

Sursa foto Universitatea de Vest din Timişoara