Publicat: 18 Februarie, 2020 - 11:22
Share

La data de 14 februarie a.c., a fost organizată o nouă reuniune de lucru a Consiliului Consultativ SUERD la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

La eveniment au participat reprezentanți ai instituțiilor din cadrul Grupului de Lucru Interministerial SUERD, reprezentanți ai mediului academic, universitar, reprezentanţi ai societăţii civile, reprezentanţi ai mediului de afaceri și ONG-uri. 
În cadrul dezbaterilor au fost prezentate o serie de propuneri de proiecte ce urmează a fi  evaluate în vederea selectării proiectelor fanion pentru a fi promovate de România.
În perioada următoare, USH Pro Business, în calitate de Secretariat al CC SUERD, va continua să colecteze și să transmită propunerile de proiecte ale reprezentanților societății civile, coordonatorilor de Arii Prioritare SUERD. Acestea vor fi transmise prin intermediul reprezentanților din România în Ariile Prioritare respective. Este de dorit ca aceste propuneri să fie bine încadrate pe Arii Prioritare și reprezentate la nivel macroregional în cadrul unor parteneriate strategice transfrontaliere.

Secretariatului executiv al Consiliului Consultativ SUERD
 

Tag-uri Institutii: