26 octombrie 2021

Rezultate bune pentru atletele CS Unirea Alba Iulia la o importantă competiţie internaţională de marş din Ungaria

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Mihaela Acatrinei şi Ana Rodean, atlete legitimate la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, au obţinut rezultate bune la o importantă competiţie internaţională de marş, desfăşurată în 18 aprilie, în Ungaria, la Békéscsaba.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia, proba 20 de km marş – senioare, feminin:
Mihaela Acatrinei – loc 5, cu timpii 1:36:16;

Ana Rodean – loc 7, cu timpii 1:37:13.

Primele locuri au fost ocupate de sportive din Polonia, Noua Zeelandă şi Ungaria. Atletele noastre sunt pregătite de antrenorul Gabriel Avram. Competiţia s-a desfăşurat pe şosea, pe un traseu omologat, iar astfel timpii obţinuţi contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Concursul din Ungaria a venit după o perioadă încărcată din punct de vedere sportiv, întrucât acesta a fost al treilea concurs din ultimele 3 trei săptămâni şi al patrulea din ultimele 2 luni. Astfel, a lipsit prospeţimea din cauza programului încărcat, nefiind posibile antrenamente de acumulare, ci doar de menţinere. De asemenea, evenimentul sportiv s-a desfăşurat pe o vreme ploioasă, potrivnică obţinerii performanţei.

‘Secţia de atletism a CS Unirea Alba Iulia obţine, în continuare, rezultate bune la competiţii cu participare internaţională, după ce a demonstrat că la proba de 20 km marş este pe primul loc în ţară. Urmează o pauză competiţională de aproape o lună, ceea ce oferă fetelor mai mult timp pentru revenire şi pregătire decât au fost obişnuite până acum’ – Corneliu Mureşan, director CS Unirea Alba Iulia.

Următoarea competiţie pentru cele două mărşăluitoare va fi în 16 mai – Campionatul European de Marş, în Cehia, la Podebrady.