Publicat: 24 Septembrie, 2012 - 18:44

30 de echipe din Sibiu, Mediaș, Târgu Mureș și Constanța, au participat în acest week-end la cea de-a patra ediție a turneul Sibiu Streetball, evenimentul organizat de Asociația Eco Sport Team în Parcarea Teatrului din Sibiu.

Deși debutul turneului programat vineri a fost amânat din cauza vremii nefavorabile, zilele de sâmbătă și duminică au fost perfecte pentru desfășurarea unei asemenea competiții. Toți jucătorii înscriși au făcut spectacol, spre încântarea publicului care a asistat la un eveniment unic în Sibiu.

“Anul acesta ne-am propus să ridicăm standardul competițiilor de gen organizate la Sibiu. Pentru prima dată s-a jucat pe o suprafață sintetică, cu panouri profesionale și sisteme de monitorizare a jocului certificate FIBA. Jucătorii au avut cele mai bune condiții, fapt ce a crescut foarte mult calitatea jocului. Anul viitor vrem să obținem afiliere la Federația Internațională de Baschet – disciplina 3 la 3. Este șansa noastră să aducem la turneu echipe de afară și șansa Sibiului să câștige la capitolul vizibilitate în rândul celor care urmăresc acest gen de competiții” a declarat Alexandru Hulpuș, unul dintre organizatori.

Câștigătorii au primit premii în bani în valoare de 6.500 RON și produse sau servicii oferite de sponsorii competiției. Cel mai mare premiu a fost oferit câștigătorilor clasei regină, clasa Open, în valoare de 2.800 RON.
Câștigătorii turneului Sibiu Streetball 2012:
Categoria U10
locul 1 – Junior Baschet
locul 2 – RATUDO
Locul 3- SNAKES

Categoria U14
Locul 1 – 2+1
Locul 2 – Power Street
Locul 3 – Frozen

Categoria U18 – feminin
Locul 1 – Mads
Locul 2 – Lmpao
Locul 3 – Step Girls

 

Categoria U18 – masculin
Locul 1 – Nu știu jocul
Locul 2 – Double DS
Locul 3 – The smooth Operators

Categoria + 35
Locul 1 – Bosorogii
Locul 2 – Real Madrid

Categoria Open
Locul 1 – A4
Locul 2 – Constanța
Locul 3 – US4

Concursuri speciale:
- SKILLS: Victor Bogdan
- SLAM DUNK CONTEST: Lucian Manițiu
- ARUNCĂRI LIBERE: Adrian Tatu
- ARUNCĂRI DE 3 PUNCTE: Adrian Tatu

Premii speciale:
- MVP (cel mai bun jucător) – fete: Mădălina Geleriu
- MVP – băieți: Lucian Manițiu