Publicat: 28 Mai, 2013 - 08:45

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti şi Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti au organizat sâmbătă, 25 mai 2013, simulări pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul U.M.F. “Carol Davila”, respectiv Facultatea de Medicină Dentară.
Profesia de medic este tot mai apreciatǎ în rândul elevilor de liceu, iar acest lucru este dovedit de creșterea numǎrului de candidați care au ales sǎ dea examenul de simulare a admiterii la Facultatea de Medicinǎ din cadrul UMF Carol Davila, acest numǎr crescând de la 1.400 în anul 2012 la 1.700 în 2013.
Conform listei cu rezultatele simularii, furnizate de SSMB, cel mai mare punctaj obţinut a fost de 94 de puncte.
De asemenea, pentru simularea examenului la Facultatea de Medicinǎ Dentarǎ din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila”, punctajul maxim obţinut a fost de 97 de puncte.
Examenul de simulare a decurs fără incidente, iar absolvenţii de liceu îşi pot îmbunătăţi cunoştinţele în urma rezultatelor obţinute.
Anul acesta, admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, va avea loc în data de 24 iulie 2013.