Publicat: 11 Mai, 2016 - 13:02

UPDATE 15.10 - Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a precizat miercuri, la ieșire de la DNA, că procurorii i-au pus întrebări legate de o persoană pe care a angajat-o la cabinetul său când era parlamentar de Teleorman.
"Acum șapte ani jumate, aproape opt ani, când am fost parlamentar de Teleorman, am angajat o persoană, de care evident nu îmi mai amintesc, o persoană care este prinsă în acest dosar și am fost întrebat referitor la acest subiect. (...) Nu este o persoană cunoscută. A lucrat la mine la cabinet și a fost plătită de la mine de la cabinetul parlamentar cu documente. Nu știu unde mai lucra. Nu am cunoștință de așa ceva", a declarat Negoiță.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat miercuri la sediul DNA, unde este audiat în calitate de martor, în dosarul în care este cercetat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi fosta sa soţie, Bombonica Prodana.

"O cunosc pe doamna Dragnea. Nu am avut niciun fel de discuţii profesionale sau politice, o cunosc doar în calitate de soţie a domnului Dragnea. Nu stiu despre ce e vorba. Am fost citat ca martor", a spus Robert Negoiţă la intrarea în sediul DNA.