1 octombrie 2022

Rocanotherworld #6 va avea loc în perioada 23 – 27 iunie la Iaşi

concert stage on rock festival, music instruments silhouettes, colorful background with copy space

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cea de-a şasea ediţie a festivalului Rocanotherworld va avea loc în zona de agrement Ciric din Iaşi începând de miercuri, 23 iunie, până duminică, 27 iunie.

Organizatorii au pregătit cinci zile de concerte, dezbateri pe teme culturale, activităţi creative şi recreative. Biletele şi abonamentele sunt în număr limitat şi sunt disponibile prin reţeaua iabilet.ro.
https://rocanotherworld.iabilet.ro/.

Artiştii care vor interpreta pe scena festivalului Rocanotherworld 2021 în cele cinci zile de concerte sunt:

Miercuri, 23 iunie: Alexu and The Voices Inside, Alex & Fat Penguins, Viţa de Vie

Joi, 24 iunie: Stema, Via Dacă, Cred că sunt extraterestru

Vineri, 25 iunie: Rockabella, The Kryptonite Sparks, Coma

Sâmbătă, 26 iunie: Melting Dice, Grimus, Implant pentru Refuz

Duminică, 27 iunie: Tourette Roulette, Moon Museum, byron & Muse Quartet

Biletul de participare la Rocanotherworld 2021 e unul solidar, iar achiziţia acestuia, ca şi la ediţia precedentă din 2021, susţine artiştii care vor urca pe scena festivalului.

Această ediţie Rocanotherworld va sta în continuare sub semnul siguranţei şi al solidarităţii, respectând toate normele sanitare şi reglementările în vigoare, încurajând un comportament responsabil faţă de ceilalţi şi faţă de natură. Pentru siguranţa participanţilor, festival se va desfăşura în continuare în locaţia The Secret, Ciric, şi va fi organizat astfel încât să permită accesul publicului la concerte în număr limitat.

„Am avut norocul de a putea adapta Rocanotherworld anul trecut la restricţiile în vigoare, păstrând cât mai mult din atmosfera care a adus alături în toţi aceşti ani comunitatea din jurul evenimentului şi am reuşit să organizăm primul festival de după ieşirea din starea de urgenţă. La ediţia de anul acesta suntem pregătiţi să ne adaptăm reglementărilor astfel încât să punem siguranţa participanţilor pe primul loc.”, spun organizatorii Rocanotherworld.

Înscrierile în echipa de voluntari a festivalului sunt în derulare până pe 11 iunie, iar cei interesaţi pot aplica online: http://bit.ly/beforothers2021

***

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni şi idei organizat la Iaşi începând cu anul 2016. Reprezintă o călătorie colectivă autentică, o stare de spirit, o celebrare a vieţii prin (re)conectarea la valorile cu care rezonăm, o efervescenţă culturală de care avem nevoie în conturarea felului de-a fi şi de a simţi.

Asociaţia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld şi Classix din Iaşi, având drept scop revitalizarea culturală a oraşului, angrenarea comunităţilor creative şi implicarea în viaţa civilă a societăţii prin acţiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv şi participativ.

Showberry este un startup câştigător al programului Investeşte în oameni! Din 2015 dezvoltă proiecte culturale şi creative, fiind unul dintre principalii promotori de concerte publice şi evenimente tematice din regiunea de nord-est a României. Din 2016 este co-organizator al festivalului Rocanotherworld iar din 2020 a Classix Festival, alături de Asociaţia Industrii Creative.