3 iulie 2022

ROLAND-GARROS ÎN 2022  

roland garros

PARIS, FRANCE - JUNE 10: A general view of the Roland Garros logo seen on the net during Day Twelve of the 2021 French Open at Roland Garros on June 10, 2021 in Paris, France. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Roland-Garros începe duminică, 22 mai

 Toate cele 886 de meciuri de la Roland-Garros sunt în direct pe platformele Eurosport (Foto: Getty Images)

 Experții Mats Wilander, John McEnroe, Barbara Schett și Alex Corretja revin pe ecrane

Transmisiuni ample și analize complete


De-a lungul celor două săptămâni ale Roland-Garros, Eurosport va fi destinația perfectă pentru fanii tenisului. Toate partidele, inclusiv calificările care se joacă în această săptămână, se pot urmări live pe platformele Eurosport.

Scott Young, SVP Content and Production, Warner Bros. Discovery Sports Europe, a spus: „Roland-Garros nu reprezintă doar punctul culminant al sezonului de zgură, dar este crema cremelor în ceea ce privește transmisiunile de tenis ale Eurosport, cu peste 30 de ani de istorie care ne-au oferit unele dintre momentele legendare ale sportului.”

MAI MULT DECÂT UN TURNEU

Novak Djokovic și Barbora Krejickova caută să-și apere titlurile câștigate în urmă cu un an, iar partidele de pe tablourile principale încep duminică, 22 mai, însă toată acțiunea este deja în desfășurare la Paris.

În timp ce superstaruri precum Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Iga Swiatek sau Simona Halep vor intra în joc de duminica, Eurosport transmite în această săptămână turneul de calificări. Mai mult, toate competițiile de dublu și cele în scaun cu rotile sunt transmise pe platformele liniare sau digitale. Astfel, 886 de meciuri de la Roland-Garros pot fi urmărite integral pe Eurosport în Europa.

În România, fanii tenisului vor putea urmări favoritele locale precum Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse sau Irina Begu pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player. Irina Bara, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil participă în turneul de calificări în această săptămână, încercând să acceadă pe tablourile principale de la Paris.

EXPERȚII VOR OFERI ANALIZE DE LA FAȚA LOCULUI ȘI DIN STUDIO

 Echipa de experți de tenis a Eurosport va analiza partidele desfasurate de-a lungul turneului. Foști jucători de top 10 mondial, Barbara Schett și Tim Henman vor fi prezenți în studioul Cube din Londra, în timp ce Mats Wilander, John McEnroe și Alex Corretja vor urmări și analiza turneul de la fața locului.

Alături de aceștia va fi și Alize Lim, care după ce și-a făcut debutul în echipa Eurosport prezentând Australian Open, va fi la Paris pentru a le oferi fanilor o perspectivă asupra atmosferei din jurul orașului și a complexului de la Roland-Garros. Alize va prezenta o emisiune zilnică la ora 11:30, înaintea primelor meciuri ale zilei – Alize In Paris.

EXPERIENȚĂ DIGITALĂ UNICĂ PENTRU FANI

Colaborarea pe care Eurosport o are cu jucătorul norvegian Casper Ruud continuă și va oferi fanilor o privire în spatele cortinei de-a lungul turneului. Astfel, în timp ce acesta caută o primă calificare în săptămâna a doua a turneului, un nou episod din Ruud Talk va fi publicat pe platformele digitale Eurosport.