Publicat: 13 Septembrie, 2016 - 17:51

Una dintre cele mai importante zile din istoria muzicii rock a avut loc în primăvara acestui an, când The Rolling Stones a devenit prima trupă de rock care a susţinut cel mai mare concert în aer liber din Havana, Cuba, concertul regizat de renumitul Paul Dugdale putând fi vizionat în data de 23 Septembrie în doar câteva cinematografe selectate din toată lumea, printre care se numără şi Cine Globe Titan.

Concertul a fost filmat în luna Martie 2016, când formaţia de rock a cântat în aer liber în faţa a câteva sute de mii de oameni în capitala Cubei. Filmul "The Rolling Stones - Havana Moon" va avea o singură proiecţie globală în data de 23 Septembrie, iar Cine Globe Titan este printre puţinele multiplexuri din lume alese să transmită acest film. Trailer-ul arată cum faimoasa trupă rock a încântat fanii cubanezi care au participat la acest concert şi de ce nu trebuie ratat şi filmul: youtube.com/watch?v=hE-FYOt0jmo.

Show-ul din Cuba a fost un moment incredibil pentru cubanezi chiar şi după ce Vaticanul şi-a exprimat dezacordul unui show rock'n'roll în Cuba. Filmul va evidenţia momentul istoric creat de The Rolling Stones în Havana, iar spectatorii vor avea ocazia să îl asculte pe Mick Jagger interpretând live unele dintre cele mai îndrăgite piese ale formaţiei.

"În sfârşit, vremurile se schimbă, Cuba, suntem atât de fericiţi să fim aici", a spus Mick Jagger înainte de a începe concertul.

Concertul a fost magic pentru cubanezi, unul dintre participanţi declarând că "acesta este un moment la care am visat de foarte mult timp. Am participat la cel mai important concert din Cuba".

Experienţa cinematografică "The Rolling Stones - Havana Moon" va putea fi trăită şi de fanii din România ai îndrăgitei trupe, la Cine Globe Titan. Biletele pot fi achiziţionate pe cineglobe.ro.

Cine Globe este un lanţ internaţional de multiplex-uri, o reţea fondată de un grup de profesionişti cu zeci de ani experienţă în domeniile administraţiei și proiecţiei cinematografice.

Pe lângă locaţiile deschise în Europa (România şi Bulgaria), compania are multiplex-uri şi în Statele Unite, China şi India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.