Publicat: 13 Februarie, 2014 - 19:44
Share
Participă cu opt societăţi din domeniul design-ului vestimentar

 

Opt societăţi româneşti din domeniul design-ului vestimentar și al accesoriilor participă, în perioada 11 – 16 februarie a.c., la misiunea economică ce se desfăşoară în Dubai și Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Programul Misiunii cuprinde întâlniri de afaceri în Dubai și Abu Dhabi, precum și o prezentare de produse în cadrul evenimentului internațional “The Bride Show Abu Dhabi 2014”, unde firmele româneşti producătoare expun articole vestimentare de lux, rochii de mireasă, ţinute de seară pentru femei și bărbați, bijuterii, încălțăminte și accesorii.
Andreea Prod., Allta Moda Atelier, Bien Savvy, Camilium Invest, Hylux Fashion, Ligia’s Accessories, Sellstyle și Silvia Collection sunt prezente, în cadrul acestei manifestări de referință pentru operatorii economici din industria de modă de profil, alături de peste 250 de expozanţi din ţara gazdă, Europa, America și Asia, firme producătoare și furnizoare de materii prime specifice, produse finite din gama confecțiilor de lux, accesorii și activități conexe, la care se adaugă firmele de retail.

Pe parcursul manifestării, vor avea loc prezentări de modă, care vor reuni deopotrivă specialiști din domeniu și public vizitator, interesați de ultimele creații ale marilor case de modă care expun la Bride Show Abu Dhabi 2014.
Prezența designerilor români la unul dintre cele mai importante evenimente de profil din regiune a fost organizată de Ministerul Economiei în colaborare cu asociaţia Bucharest Fashion District, într-un demers comun de promovare a brandurilor româneşti.