31 ianuarie 2023

România, la Târgul Internaţional de Turism de la Madrid, 18-22 ianuarie 2023

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Turismul este un factor important în evoluţia economică, socială şi culturală a unei ţări, astfel că România este prezentă cu un pavilion naţional la FITUR, Târgul Internaţional de Turism de la Madrid, în perioada 18-22 ianuarie, şi promovează principalele produse turistice: circuite culturale, turism rural, pachete de tip city break.

Pavilionul României este organizat de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), cu participarea mai multor asociaţii de promovare a României ca destinaţie turistică şi a fost inaugurat în prezenţa secretarului de stat pentru turism, dna Tudoriţa Lungu.

În cea de-a doua zi a Târgului, ES Ambasadorul României în Regatul Spaniei, dl George Bologan, a vizitat standul României (4D26), aflat în pavilionul 4, dedicat Europei.

Pe parcursul celor 5 zile de FITUR sunt programate mai multe întâlniri cu actori relevanţi din sectorul turistic, public şi privat, pentru explorarea posibilităţilor de cooperare cu scopul promovării potenţialului turistic al României în Spania.

La ediţia de anul acesta a Târgului, din partea României au participat: Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism; Asociaţia Incoming România; Asociaţia Karpaten pentru o Dezvoltare Durabilă; Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu; Asociaţia Valea Zimbrilor – Vama Buzăului; Asociaţia pentru Promovarea Timişoarei – în contextul deţinerii de către Timişoara a titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

Ambasada României în Regatul Spaniei mulţumeşte Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, precum şi operatorilor prezenţi pentru acest parteneriat care are ca obiectiv comun promovarea României.

Sursa foto Ambasada României în Spania