Publicat: 20 Noiembrie, 2018 - 13:28
Share

România, alături de celelalte statele membre și partenere ale NATO, a fost reprezentată la evenimentul anual NATO Charity Bazaar, acţiune caritabilă cu o tradiţie de mai bine de 50 de ani care a avut loc, recent, la noul sediul NATO din Bruxelles, Belgia.

Anul acesta, 35 de ţări au organizat standuri naţionale şi şi-au prezentat produsele tradiţionale cât mai atractiv, în scopul de a-i convinge pe cei peste 4000 de vizitatori să doneze la fondul caritabil. 

În urma voturilor membrilor Adunării Generale a NATO Charity Bazaar, din lunga listă de asociaţii caritabile care au solicitat sprijin au fost alese cinci din Belgia şi 16 internaţionale, printre care şi două din România. Astfel, o parte din sumele strânse cu această ocazie vor susţine, în țara noastră, accesul la educaţie al copiilor dezavantajaţi şi vulnerabili din mediile rurale  şi educaţia prin artă şi cultură pentru copiii şi tinerii din satele izolate. 

Activitatea s-a desfăşurat cu efortul personalului Reprezentanţei Militare a României la NATO şi UE, cu sprijinul Ministerului Apărării Naţionale, dar și cu contribuţia companiilor şi asociaţiilor din România care, răspunzând afirmativ invitaţiei de a participa la eveniment cu produsele lor tradiţionale şi unice, au făcut ca şi anul acesta standul țării noastre să fie organizat la nivel înalt. 

Standul țării noastre a fost unul deosebit și datorită caricaturistului militar Cristian Vecerdea, care a realizat portrete ale vizitatorilor standului României la NATO Charity Bazaar.
 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: