Publicat: 12 Mai, 2013 - 17:42
Share

Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău, a fost reales duminică în funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene PNL de către 1.489 de liberali băcăuani.

Delegaţii au mai ales, prin vot direct, nouă vicepreşedinţi, aceştia sunt: primarul Comăneştiului, Viorel Miron, Dragoş Luchian, Viorica Marcu, Ionel Paler şi Nicu Marcu.

Romeo Stavarache a vorbit audienţei despre principalele sale trei realizări în mandatele anterioare, "înlăturarea definitivă a unei mafii locale pentru care se părea că nu există antidot, propunerea şi realizarea unor proiecte viabile ce au demonstrat eficienţa administraţiei în ultimii nouă ani, precum şi situarea PNL Bacău în rândul primelor trei organizaţii ale partidului în alegerile locale şi parlamentare".

Romeo Stavarache a mai spus că "USL este singura forţă politică viabilă care a crezut şi a contribuit la distrugerea unui sistem. (...) Sunt de acord să facem administraţie împreună cu PSD în condiţii de colaborare corectă, pe principii. Mi-aş dori ca proiectele, programele gândite împreună în USL să devină vizibile, să schimbe în bine viaţa oamenilor din România, dar dacă vom face mai mult decât este necesar, va fi grav pentru ideea de liberalism".