Publicat: 4 Decembrie, 2020 - 09:15
Share

RTPR a asistat Aegon în legătură cu vânzarea operațiunilor sale din România către Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG), ca parte dintr-o tranzacție regională cu o valoare totală de 830 milioane de euro. Vânzarea a vizat Ungaria, Polonia, România și Turcia și a inclus asigurări, pensii private și societăți de administrare a activelor financiare.

Tranzacția a fost coordonată de biroul Allen & Overy din Amsterdam, echipa de proiect fiind condusă de Katinka Middelkoop (Partner) și a mai inclus avocați din birourile A&O din Ungaria, Polonia și Turcia. Echipa RTPR i-a inclus pe Mihai Ristici (Partner), Vlad Stamatescu (Managing Associate) și Marina Fechetă-Giurgică (Associate).

„Suntem onorați că am fost parte din această tranzacție strategică în domeniul asigurărilor și administrării pensiilor private și că ne-am adus contribuția la succesul acesteia. Colaborarea echipei noastre cu colegii din birourile Allen & Overy din mai multe țări își dovedește încă o dată valoarea și eficiența. Multe mulțumiri echipei extinse a RTPR care a făcut posibilă această tranzacție”, a declarat Vlad Stamatescu.

RTPR are una dintre cele mai experimentate și apreciate echipe de Corporate/M&A, an de an fiind recomandată în publicațiile de specialitate internaționale, precum Legal 500, Chambers și IFLR1000. La rândul lor avocații RTPR sunt recunoscuți printre cei mai buni din țară și sunt apreciați ca Leading Lawyers în aria lor de expertiză.

De la finalul lunii octombrie echipa RTPR a anunțat semnarea a 8 tranzacții de M&A, un adevărat record pentru piața din România, mai ales într-un an în care la nivel global tranzacțiile de M&A au văzut un declin semnificativ în contextul pandemiei.

O selecție a tranzacțiilor de M&A în care RTPR

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: