Publicat: 22 Martie, 2019 - 11:23

„Tigrii” sunt gata de luptă cu ”leii” de la Timișoara, în confruntarea care se joacă cu trofeul pe masă

"Tigrii" contra "Leii". Așa se poate întitula duelul dintre CSM București și Timișoara Saracens. Cele două rivale se întâlnesc sâmbătă în finala Cupei României, pe stadionul ”Florea Dumitrache”, din complexul Dinamo, de la ora 13.00. Meciul trebuia să se joace încă din 30 noiembrie 2018, însă terenul înghețat și cele -6 grade de la Cluj au schimbat planul.

La ultimele antrenamente, "Tigrii", deținători ai trofeului (câștigat în premieră în istoria clubului primăvara trecută, după finala de la Cluj, contra celor de la Baia Mare) s-au luptat cu un jug, o tehnologie modernă. Căpitanul Adrian Ion, cel poreclit "Tarzan", vrea să le arate "Leilor" de la Timișoara cine este regele în grămadă.

”Am pus la punct strategia pe care o vom aplica, pachetul de înaintare e foarte important, ar putea decide meciul. Sâmbătă vom fi Tigrii care vor vâna Leii. Sperăm ca fanii să vină la stadion, avem nevoie de susținerea lor, le garantăm că va fi un meci frumos” – Adrian Ion, căpitan rugby CSM București. 
Deținătorii trofeului, rugbyștii de la CSM București speră să câștige din nou Cupa României, pentru a-și confirma dominația din prima parte a sezonului.

”Este un meci foarte important, ne dorim să apărăm trofeul câștigat anul trecut. Este unul dintre obiectivele noastre. Toți ne-am antrenat cu gândul la această dispută, am demonstrat că echipa merge bine și ne dorim să confirmăm și în finala Cupei.  Timișoara este o echipă cu experiență, au câștigat câteva trofee, dar suntem pregătiți să-i înfruntăm și la meci vom da 200 la sută” - Adrian Ion, căpitan rugby CSM București.

Tag-uri Institutii: