Publicat: 21 Noiembrie, 2013 - 18:27

Compania aeriană irlandeză Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, va inaugura, începând din 30 martie 2014, zborurile pe ruta Londra (Aeroportul Stansted) - Bucureşti (Aeroportul Henry Coandă). Anunţul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de Maria Macken, manager de vânzări şi marketing Ryanair pentru Marea Britanie şi Irlanda.

„Din estimările noastre, numărul total de pasageri pentru ruta Londra-Bucureşti şi Dublin-Bucureşti, rută pe care am lansat-o săptămâna trecută, va fi de 160.000. Zborurile pe ruta Londra - Bucureşti vor fi zilnice, iar în cazul unei rezervări făcute mâine (vineri, n.r.), pentru 30 martie 2014, preţul unui bilet porneşte de la 26,99 euro, în care este inclus şi bagajul de mână. Pentru bagajul de cală se percep taxe separate. În funcţie de anumite promoţii, preţul poate scădea însă şi la 14,99 euro. În general, preţul mediu al unui bilet cu compania Ryanair este de 52 de euro”, a afirmat Maria Macken.

Potrivit acesteia, pasagerii ideali pentru cursa Londra-Bucureşti sunt atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii de week-end.