18 august 2022

S-a închis circulaţia pe DN 14 între Daneş si Sighişoara din cauza pericolului de căderi de arbori pe partea carosabilă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Miercuri, 17.03.2021, din cauza pericolului de căderi de arbori pe partea carosabilă, CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au luat decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN14 între Daneş si Sighişoara (km 87+600 – km 89+400).

Menţionăm că drumarii de la CNAIR, reprezentanţi ai ISU Mureş, Poliţiei Rutiere Sighişoara şi ai Ocolului Silvic Sighişoara, acţionează pe acest sector de drum pentru îndepărtarea pericolului, prin toaletarea arborilor ce prezintă riscul de a cădea pe carosabil.

Precizăm că Direcţiile Regionale de Dumuri şi Poduri sunt mobilizate pentru cod roşu şi toate utilajele sunt pregătite pentru a acţiona acolo unde este cazul.

Imagini de la intervenţiile Regionalelor CNAIR puteţi vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR S.A.