Publicat: 8 Noiembrie, 2013 - 20:00
Share

Joi, 7 noiembrie, s-au pus în vânzare biletele pentru concertul pe care Peter Gabriel îl va susține în primăvara anului următor la București. Acestea au prețuri cuprinse între 165 și 495 de lei și pot fi achiziționate momentan doar online, de pe myticket.ro.


Vestea primului concert Peter Gabriel in Romania a fost o surpriza mult asteptata de fanii artistului care, in doar cateva ore de la punerea in vanzare a biletelor, au plasat mii de comenzi pe platforma de ticketing online myticket.ro. Cele mai multe cereri au fost din Bucuresti, dar s-au inregistrat nenumarate solicitari si din alte orase ale tarii, precum si din afara, din tari in care artistul nu are programat momentan niciun spectacol. Astfel ca fani din Bulgaria, Ucraina sau Grecia s-au grabit sa-si ia deja bilet pentru show-ul din Romania. Acestea sunt disponibile in patru categorii de pret, in functie de distanta fata de scena, respectiv: 165 de lei in tribune, 175 de lei in Golden Ring (in picioare), 385 de lei in categoria Premium Seats (locuri pe scaune) si 495 de lei in Diamond Seats (locuri pe scaune), si pot fi achizitionate in momentul de fata doar de pe myticket.ro. In perioada urmatoare, acestea vor fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, precum si la casa de bilete a Salii Palatului.

Concertul Peter Gabriel ce va avea loc pe 8 mai in pavilionul central Romexpo, este inclus in turneul “Back to Front” ce marcheaza 25 de ani de la aparitia celui mai cunoscut album al sau intitulat “So”. Materialul include hit-uri ca Sledgehammer, Big Time, In Your Eyes si Don’t Give Up fiind remasterizat si relansat intr-o editie de colectie care mai cuprinde doua DVD-uri si un material de tip “making of”, realizat pe durata inregistrarilor.