Publicat: 5 Mai, 2014 - 09:02
Share

S-a dat startul celei din urmă faze a Campionatului Universitar de Minifotbal, etapa finală. În perioada 5–7 mai, cele mai bune opt universități din ţară se întâlnesc la Brașov pentru a-și disputa titlul de campioană universitară. În urma tragerii la sorți desfășurate astăzi, s-a stabilit și programul turneului final. 

La deschiderea oficială a competiției organizată de Student Sport au participat loturile echipelor participante, festivitate urmată de tragerea la sorți care a stabilit grupele și programul turneului final. Așadar, din grupa A fac parte Academia de Poliție „Al. I. Cuza” din București, Universitatea Politehnica București, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași și Universitatea de Vest din Timișoara, în timp ce în grupa B se vor înfrunta Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași, Universitatea „Petru Maior” Târgu Mureș și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Toate meciurile se vor disputa la baza sportivă Fan Sport, în incinta școlii nr. 2 din Brașov. 

Deja o tradiţie pentru campionatele universitare, în ziua finalelor, organizatorii aduc la Brașov o echipă a Generaţiei de Aur pentru a disputa un meci cu fostele glorii ale Brașovului și cu o echipă ce va reprezenta trustul Dolce Sport. Sunt așteptați să intre în teren jucători de renume ai fotbalului românesc precum Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Costel Gâlcă, Victoraș Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea alături de alte legende ale fotbalului brașovean. 

Un alt meci demonstrativ pregătit de organizatori va aduce față în față două echipe de fotbal feminin, spre deliciul tuturor celor prezenți. Momentele artistice din data de 7 mai sunt asigurate de Majoretele de la Râșnov și Majoretele de la Săcele, care vor oferi mai multe reprezentații de cheerleading. Organizatorii au pregătit premii şi pentru spectatori, care au șansa să câștige diverse produse de la sponsori. 

Campionatul Universitar de Minifotbal a început în data de 6 martie 2014 și a aliniat la start 23 de universități din 10 centre universitare. În urma disputării meciurilor din cele patru grupe formate, primele două echipe clasate și-au asigurat locul la faza finală. 

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără implicarea sponsorilor și a partenerilor: Coca-Cola, Cris-Tim, Agenția Națională Anti-Doping, Radio România, Domo, Domeniile Ostrov, Ecopier, Fan Courier, Trespass, Intersport, Metrorex, RAT Bv, Phillips, DAC Construcții, Xerox, Lac de Verde Breaza, Primăria Municipiului București, Primăria Municipiului Brașov, Proedus, Federația Română de Minifotbal, Federația Română de Tenis, ANOSR, UNSR, LSRS, stiriong.ro, Dolce Sport, Prosport, Agerpres, studentie.ro, Sport în România, Vision Media Plus, sportrevolution.ro, onlinestudent.ro, Newsbv.ro, Mix tv.

Mai multe detalii despre turneul final, Campionatul Universitar de Minifotbal și Student Sport se află pe site-ul oficial www.studentsport.ro sau pe pagina oficială de  Facebook www.facebook.com/StudentSport.