Publicat: 30 Martie, 2012 - 13:44
Share

Unica clinică specializată în Ortodonţie din România şi-a inaugurat noul sediul în Bucureşti, pe Strada Petofi Şandor nr.4, sector 1.  Deschisă acum 7 ani de dr. Emilia Gheorghiu-Milicin, noua clinică Ortodent îşi propune să continue tradiţia serviciilor şi metodelor performante de ortodonţie la cele mai înalte standarde mondiale.

Ortodent este cea mai mare clinică de specialitate din ţară care se poate mândri cu 7 scaune de ortodontice, cu metode de tratament moderne, performante şi personalizate, cu experienţa echipei certificată de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate excepţionale, garantate pe viaţă.

“Încercăm să ne dezvoltăm în permanenţă din dorinţa de a satisface cele mai exigente şi mai complexe solicitări din domeniul ortodontic pe plan mondial. Pe termen lung suntem încrezători în faptul că Ortodent nu va fi doar un business solid, ci va contribui totodată la îmbunătăţirea calităţii vieţii unui număr foarte mare de oameni", a declarat dr. Emilia Gheorghiu-Milicin.

Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin este specialist în Ortodonţie, absolventă a Universităţii Naţionale Autonome din Mexico City, absolventă a peste 35 de cursuri internaţionale de formare profesională, membru al Federaţiei Mondiale de Ortodontie, membru internaţional al Asociaţiei Americane de Ortodontie.

Ortodoţia este ramura stomatologiei specializată în diagnosticarea, prevenţia şi tratamentul iregularităţilor dentare şi dento-faciale. Brackeţii, aliniatoarele şi alte tipuri de aparate ortodontice sau ortopedice sunt utilizate pentru corectarea anomaliilor prin modificarea pozitiei dinţilor şi remodelarea osoasa. Printre serviciile clinicii Ortodent se numără servicii de estetică dento-facială, tratamente de albire, profilaxie şi detartraj, servicii conexe oricarui tratament ortodontic.