Publicat: 14 Aprilie, 2016 - 16:14
Share

"Șefii PNL mi-au propus luni să fiu candidatul liberalilor la Primăria Capitalei. Am acceptat. Apoi s-au răzgândit și a fost propus Marian Munteanu", povestește Adriana Săftoiu.

“Luni am acceptat să candidez din partea PNL la Primăria Capitalei. Apoi s-au făcut evaluări și a fost propus Marian Munteanu”, a spus Săftoiu la Digi24.

Totodată, Săftoiu a menționat că și lui Cătălin Predoiu i s-a propus să candideze la Primăria Capitalei, dar că a refuzat.

Aceasta s-a arătat deranjată de atitudinea liderilor liberali și afirmă că nu-și amintește ca cei care au ieșit în stradă după incidentul de la Colectiv să fi cerut ca la alegeri să nu participe membri de partid.

„Eu nu stiu ca strada să fi cerut partidelor să nu își pună oameni de partid, nu. Societatea civilă a cerut partidelor să se reformeze și să nu aducă în față oameni politici cu probleme de justiție. Nimeni nu a cerut partidelor politice desființarea lor. Asta ar însemna desființarea democrației. Nouă ni s-a cerut să ne curățăm de oamenii care nu ne fac cinste”, a ținut să precizeze ea. 

Liberalii au numit al treilea candidat la Primăria Capitalei, după ce europarlamentarul Cristian Bușoi a fost retras din mortive de popularitate, iar Ludovic Orban a fost acuzat de DNA că ar fi cerut o sumă mare de bani unui om de afaceri pentru a plăti două televiziuni pentru a-l “ajuta” în campanile.