Publicat: 13 Septembrie, 2017 - 14:47
Share

Salonul de Carte Bookfest revine la Tirgu Mures de pe 21 si pana pe 24 septembrie cu unii dintre cei mai renumiti autori si cele mai bune preturi la cartile anului 2017 
Mircea Cartarescu, Vintila Mihailescu, Ioana Nicolaie, Sabina Fati, Bogdan Alexandru-Stanescu, Sebastian Lazaroiu, Tatiana Niculescu Bran, Ovidiu Pecican, Ioana Bradea, Ioana Baldea Constantinescu, Marian Voicu, Cornel Sigmirean, Vasile Dobrescu sunt doar cateva dintre numele aflate pe afisul celei de-a patra editii Bookfest de la Tirgu Mures 
Formatia Sarmalele Reci promite un concert de gala chiar in prima zi de Bookfest, pe 21 septembrie 
  
Salonul de Carte Bookfest revine la Tirgu Mures pentru a patra oara, in perioada 21 – 21 septembrie. Ca si in anii precedenti, evenimentul va avea loc la Teatrul National, iar intrarea publicului va fi libera. 
In cele patru zile ale salonului, vizitatorii vor fi intampinati cu oferte promotionale la cele mai noi volume, carti pentru copii si auxiliare scolare. Nu vor lipsi lansarile de carte si sesiunile de autografe la care vor lua parte unele dintre mai importante personalitati ale literaturii romane actuale.
Publicul muresean este asteptat cu o oferta de circa 50.000 de volume pentru toate varstele si gusturile de cateva dintre cele mai importante edituri din tara: Humanitas, Polirom, RAO, Corint, Curtea Veche Publishing, Nemira, Litera, ALL, Niculescu, Herald, Univers Enciclopedic dar si distribuitori de carte precum Okian (reprezentanti Pearson-Longman in Romania).