8 octombrie 2022

Salvaţi o viaţă! Adoptaţi un căţel!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Dacă iubiţi animalele şi credeţi că le puteţi oferi condiţii decente de viaţă, adoptaţi un câine. În acest moment, 226 de câini salvaţi de pe stradă, bătrâni sau pui, câini de toate mărimile, culorile, câini loviţi de maşini, bătuţi, abuzaţi sau abandonaţi aşteaptă în Adapostul pentru animale abandonate din Constanţa, singura casă pe care au cunoscut-o vreodată, să îşi găsească o familie.

Căţeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

Salvarea unui căţel este o decizie pe care nu trebuie să o luaţi cu uşurinţă, pentru că vă va marca tot restul vieţii. De aceea, gândiţi-vă foarte bine înainte de a face acest pas. O altă fiinţă va depinde de dumneavoastră de acum înainte.

Dacă v-aţi asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc, vă rugăm să nu îl lăsaţi liber, din nou, pe străzi. Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracţiune şi se sancţionează conform Ordonanţei de urgenţă nr. 155 din 21 noiembrie 2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Persoanele interesate sunt aşteptate la Adăpostul de animale abandonate din municipiul Constanţa, strada Câmpul cu Flori, nr.11(fostă strada Vârful cu Dor, nr.5) sau pot obţine mai multe informaţii la numărul de telefon 0733.045.213.

Programul cu publicul este următorul:
– luni, marţi, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;
– joi – 09:30 – 17:30;
– sâmbătă şi duminică – închis.

Sursa foto Pixabay