2 iulie 2022

Sâmbătă, maraton de vaccinare anti-COVID pe promenada Cazinoului Constanța

Distribuie pe rețelele tale sociale:

O campanie care include un maraton de vaccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C se va desfăşura sâmbătă, între orele 10.00 şi 18.00, pe promenada Cazinoului Constanţa.

Direcţia de Sănătate Publică din Constanţa, Instituţia Prefectului Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Română pentru Boli Hepatice (Romanian Association for Liver Diseases – RoALD) organizează pe 15 mai, între orele 10.00 şi 18.00, pe promenada Cazinoului Constanţa, campania ”Veni, Vidi, Vici”.

Campania include un maraton de vaccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C, informează Prefectura Constanţa.

Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer şi va fi asigurată de o echipă mobilă de la cel mai mare centru de vaccinare din judeţ – cel de la Pavilionul Expoziţional Constanţa.

”Evenimentul îşi propune să vină şi în sprijinul pacienţilor cu hepatita C încă nediagnosticaţi, diminuând astfel povara pe care această afecţiune o reprezintă pentru pacienţi şi societate, prin testare-diagnostic-tratament antiviral-vindecare. Testarea se va realiza cu teste rapide de diagnostic”, au subliniat organizatorii.