Publicat: 24 Martie, 2014 - 14:59
Share
Din luna Aprilie va fi disponibil in reteaua partenerilor

Samsung Electronics lansează în România ultima generație a GALAXY S, noul GALAXY S5, care, alături de dispozitivele purtabile Gear 2 și Gear Fit, aduce inovația relevantă în viața de zi cu zi a utilizatorilor, oferindu-le noi experiențe la puterea a 5-a. Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile pe piața locală în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung.

Samsung acordă o atenţie deosebită inovaţiei, oferindu-le consumatorilor produse care să se integreze în stilul lor de viaţă şi care să corespundă aşteptărilor lor. Am remarcat că utilizatorii îşi doresc un design inovator, dar şi practic, vor cea mai bună şi mai uşor de folosit cameră foto şi o conectivitate rapidă. Samsung a ţinut cont de toate acestea când a creat GALAXY S5, dispozitivul care redefineşte rolul smartphone-ului în viaţa noastră”, a declarat Alexandru Munteanu, şeful diviziei Telecom al Samsung Electronics România.

Noul GALAXY S5 îmbină perfect funcţiile avansate ale camerei foto cu cea mai rapidă conectivitate, dar şi cu instrumente de fitness special dezvoltate şi funcţii sporite de protecţie a dispozitivului, astfel încât utilizatorii să fie în permanenţă activi.

Captează clipele cu adevărat importante

Cu Galaxy S5, momentele sunt mai uşor de surprins şi împărtăşit cu cei dragi. Utilizatorii beneficiază acum de o cameră de 16 megapixeli şi de o interfaţă ce oferă posibilitatea de a fotografia, edita şi împărtăşi conţinutul mult mai uşor.

GALAXY S5 vine cu o noutate absolută în ceea ce priveşte camera foto, cel mai rapid auto focus de pe piaţă, de până la 0,3 secunde, dar şi cu tehnologia HDR, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a realiza imagini la cea mai bună calitate indiferent de condiţii.

Samsung GALAXY S5 aduce şi cele mai rapide conexiuni datorită funcţiei Download Booster, ce permite creşterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi şi LTE simultan, oriunde s-ar afla utilizatorii.

Fii activ menţine-te în formă

Funcţia S Health 3.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea să se menţină în formă, ţinându-i în permanenţă la curent cu informaţii despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor şi exerciţiilor şi, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.

O altă noutate adusă de GALAXY S5 constă în rezistenţa la apă şi praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru a oferi mai multă siguranţă informaţiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite în acelaşi timp garanţia efectuării unor plăţi sigure şi fără probleme.

De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgenţă, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru şi închide toate aplicaţiile nefolosite.

GALAXY S5 completează stilul fiecărui utilizator, datorită design-ului modern şi unei varietăţi de culori - Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue sau Copper Gold.

Dispozitive inteligente pentru mai multă libertate de exprimare

Odată cu noul GALAXY S5, Samsung a dezvoltat o nouă generaţie de dispozitive Gear, concepută pentru a oferi o nouă experienţă în materie de conectivitate, personalizare şi control.

Samsung Gear 2 şi Gear 2 Neo sunt noile accesorii inteligente, ce le oferă utilizatorilor mai multă libertate de mişcare fiind, în acelaşi timp, în permanenţă conectaţi. Atât Gear 2 cât şi Gear 2 Neo vin cu un design minimalist, dar şi cu funcţii de ultimă generaţie.

Noile dispozitive inteligente permit acceptarea sau respingerea apelurilor primite şi vizualizarea mesajelor sau notificărilor, dar şi personalizarea notificărilor în funcţie de importanţa şi frecvenţa de utilizare a acestora.

Pentru ambele dispozitive, Samsung a creat aplicaţii de fitness speciale, astfel încât utilizatorii să îşi poată crea antrenamente de fitness în timp real, personalizate, precum şi să îşi măsoare pulsul.

Samsung Gear 2 şi Gear 2 Neo le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele electronice (TV şi set-top box) prin intermediul aplicaţiei WatchON Remote. De asemenea, noile accesorii inteligente se pot conecta la o gamă variată de dispozitive Samsung şi pot beneficia de o multitudine de aplicaţii.

Utilizatorii pot surprinde orice moment important datorită camerei foto, care acum nu mai este instalată pe brăţară, ci integrată în corpul principal al dispozitivului. Astfel, utilizatorii au mai multă libertate în accesorizarea ţinutelor şi exprimarea stilului personal datorită brăţărilor moderne, disponibile în mai multe culori: Charcoal Black, Gold Brown şi Wild Orange pentru Gear2 şi Charcoal Black, Mocha Grey şi Wild Orange pentru Gear2 Neo.

Partenerul inteligent pentru o viaţă activă

Samsung a extins linia de dispozitive inteligente purtabile cu noul Gear Fit, conceput pentru utilizatorii cu un stil de viaţă activ, oferindu-le acestora posibilitatea de a fi mereu în formă, fără a renunţa la conectivitate.

Ecranul Super AMOLED curbat de care beneficiază noul Gear Fit reprezintă o premieră în industrie, îmbinând tehnologia de ultimă oră Samsung cu cele mai noi instrumente de fitness.

Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor una dintre cele mai moderne soluţii de fitness, având în plus posibilitatea de a primi în timp real notificări de la dispozitivele lor GALAXY, precum apeluri, e-mail-uri, mesaje, alarme, S-planner şi alte aplicaţii.

Cu Samsung Gear Fit utilizatorii îşi pot exprima stilul personal datorită curelelor disponibile în diferite nuanţe – Black, Orange şi Mocha Grey.