Publicat: 7 Februarie, 2020 - 13:44
Share

Aflaţi în plin sezon de gripă, la Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie" se desfăşoară, în perioada 27.01.2020 - 14.02.2020, o amplă campanie de depistare a virusului gripal la copii. Astfel, până în prezent, la cabinetul de pediatrie s-au prezentat peste 60 de copii cu diferite manifestări de gripă sau răceală. Campania se adresează cu precădere copiilor cu domiciliul în Sectorul 6, pentru aceştia consultaţia este gratuită.

Acţiunile de prevenţie derulate în anii anteriori s-au dovedit foarte utile, peste 1300 de cetăţeni au beneficiat de controale sau servicii medicale gratuite prin intermediul cărora au reuşit să fie diagnosticaţi de timpuriu cu diverse afecţiuni, care au fost tratate complet şi nu au generat complicaţii.

Din grijă pentru oameni şi din dorinţa de a fi în continuare în sprijinul cetăţenilor şi în acest an vom derula acţiuni de conştientizare şi promovare a sănătăţii (spre ex.: osteoporoză - Osteodensitometrie, depistare/tratament Hepatite B şi C, testare Papanicolau, glicemie, tiroidă, etc).

Motto-ul nostru "Servicii excepţionale, fără nicio excepţie" are la bază valorile în care credem şi care ne călăuzesc în misiunea noastră de a oferi tuturor un act medical complet, performant şi accesibil. De aceea, oferim servicii medicale gratuite sau cu plată parţială în funcţie de venituri şi persoanelor care au o situaţie materială dificilă şi domiciliază în Sectorul 6.

Deschis la finalul anului 2017, cu sprijinul Primăriei Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie", aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a devenit rapid un reper important în rândul membrilor comunităţii, punând la dispoziţia cetăţenilor o gamă largă de servicii medicale de specialitate.

La nivelul instituţiei urmărim oferirea de servicii medicale performante, adaptate nevoilor regăsite în comunitate, susţinerea recuperării medicale şi funcţionale pentru persoanele vulnerabile din sectorul 6, precum şi promovarea sănătăţii şi prevenirea îmbolnăvirii prin îmbunătăţirea cunoştinţelor referitoare la factorii de risc şi încurajarea populaţiei să adopte comportamente şi stiluri de viaţă sănătoase (ex. controale medicale de rutină).

Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie" este situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru programări şi informaţii suplimentare puteţi suna la numerele de telefon: 031.9593/ 0726.150.250.