26 aprilie 2024

Sancţiuni aplicate conducătorilor auto care staţionează pe spaţiul verde

Policeman stops woman driver to give her a traffic ticket for speeding. He takes her driver's license.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ieri, 07.07.2021, a fost o zi specială în Cartierul Ghencea. Noul stadion Steaua a fost inaugurat. Începând cu orele 19.00, s-a jucat meciul inaugural dintre echipele C.S.A. Steaua şi OFK Belgrad la care au participat peste 10.000 de suporteri. Şoferii a 55 de autoturisme, din comoditate sau rea credinţă, şi-au parcat autovehiculele pe spaţiile verzi din apropierea stadionului, spaţii ce au fost amenajate de curând de către autoritatea locală.

Pentru a descuraja astfel de fapte, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 a organizat o acţiune fulger cu efective mărite (30 de poliţişti locali) care au identificat şi sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare de 46.500 de lei pe 48 de conducători auto care au încălcat prevederile H.C.L. Sector 6 nr. 222/2016 privind staţionarea vehiculelor şi remorcilor pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public sau privat al Municipiului Bucureşti de pe raza Sectorului 6.

Pentru şapte autovehicule au fost întocmite scrisori de informare pentru identificarea utilizatorilor şi sancţionarea acestora.

Aceste acţiuni se vor desfăşura ori de câte ori situaţia din teren o va impune.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu:
„Este un mare avantaj că avem stadionul Steaua în Sectorul 6 şi voi sprijini CSA Steaua să aibă o bună legătură cu cluburile sportive din Sectorul 6 şi să facă parte din comunitate, să organizam evenimente sportive şi non-sportive împreună.
Am răspuns imediat solicitării clubului şi Primăria Sectorului 6 a amenajat în regim de urgenţă (doar temporar acum, revenim cu un proiect de amenajare permanentă) suprafaţa din fata stadionului.
Am trimis Poliţia Locală să-i identifice şi să-i amendeze pe aceia care au parcat pe spaţiul verde din Ghencea şi îşi bat joc de banii dumneavoastră şi de munca noastră. Le vom imputa inclusiv costurile!”