20 mai 2022

Sancţiuni în valoare de peste 18.000 lei au fost constatate de jandarmi în acest sfârşit de săptămână

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În acest sfârşit de săptămână, jandarmii tulceni au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru asigurarea şi menţinerea măsurilor de ordine publică, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară impuse în această perioadă.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 18.000 lei pentru încălcarea prevederilor legale.

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru săvârşirea în public de gesturi obscene, proferarea de injurii, cerşetorie, consum de alcool în locuri publice, tulburarea liniştii, nerespectarea interdicţiilor de a organiza întruniri de divertisment în spaţii închise şi pentru fumat în spaţiile publice închise.

Echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au confiscat 27 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, întocmind actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

De asemenea, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a şapte infracţiuni, pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliţia.