Publicat: 4 Mai, 2016 - 17:47
Share
În 2016, kilometrul zero al distracției din Vama Veche va fi în camping

Sandalandala, probabil cel mai popular camping disponibil pe litoralul Mării Negre, a pornit sezonul estival pe 1 mai. Primele zile au adus peste 150 de persoane, care au dorit să se cazeze în cel mai potrivit loc din Vama Veche pentru relaxare, distracție și crearea acelor amintiri de neuitat. Oamenii nu s-au lăsat descurajaţi de prognoza meteo şi au ales să sărbătorească ziua cu dublă însemnătate, marcând și Paştele într-un context creativ şi inedit.

Toţi cei care au ales campingul Sandalandala în acest weekend prelungit au fost întâmpinaţi cu 2.000 de „cozonaci“ - shot-uri special pregătite pentru aceștia, un party marca Aperol Spritz și vizionarea filmului „Usturoi“, cu regie, scenariu și distribuție 100% românești. Filmul a strâns aproape jumătate din persoanele prezente şi munca tuturor celor implicați în producție a fost răsplătită cu aplauzele tuturor. De asemenea, berbecul Pepe, devenit și „actor“ în film, a fost prezent pentru o serie de selfie-uri ca o mare vedetă. Cei care s-au simţit norocoşi au dat curs provocării care presupunea căutarea şi găsirea unui trifoi cu patru foi, reuşită premiată cu 500 de euro, în urma unei trageri la sorţi.

Cei care au ales Sandalandala la începutul acestui sezon au fost tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani. Aceștia au avut la dispoziție, de sâmbătă până luni, și biciclete Pegas pentru o tură prin camping. Seria surprizelor continuă la Sandalandala, urmând să fie organizate evenimente săptămânale şi se lucrează intens la zona „Celor 7 simţuri“, care va fi cea mai dorită și vizitată oază de relaxare şi distracţie, unde vor fi găzduite un cocktail bar, o zonă de slip'n'slide, dar şi alte noutăți care vor face campingul cel mai interesant de pe litoral.