Publicat: 13 Aprilie, 2014 - 17:45

Vremea se va încălzi ușor în următoarele zile, dar la mijlocul săptămânii vom avea din nou maxime de 10 grade și chiar ninsoare, în unele zone ale țării.

La noapte va ploua slab în Muntenia, în Dobrogea, local în Moldova şi prin Transilvania, iar la munte precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiuni şi 7 grade pe litoral. Spre dimineaţă, izolat se va forma ceaţă.

Luni, temperaturile ajung la 22 de grade în vestul Olteniei, iar de ploi izolate au parte doar locuitorii din nordul ţării. În schimb, de marţi vremea se răceşte accentuat şi va ploua în toate regiunile. În plus, ninsorile vor cuprinde nu doar zona montană, ci şi estul Transilvaniei şi Subcarpaţii Moldovei.

În București, la noapte vremea va fi mohorâtă. Cerul va fi înnorat şi trecător va mai ploua slab. Vântul rămâne liniştit, iar în zori temperatura aerului va coborî până la 5 grade Celsius în cartierele de la periferie.

Tot în Bucureşti, luni, vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Marți se vor înregistra înnorări temporare şi doar trecător vor fi condiţii să plouă slab, însă începând cu orele serii şi mai ales pe parcursul nopţii, treptat, nebulozitatea se va accentua şi se vor semnala averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17

Vremea se va răci semnificativ miercuri faţă de ziua anterioară, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab, până la şi moderat.