27 octombrie 2021

Șase mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Agigea şi municipiul Mangalia

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC ŞI MARE RISC

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au pus în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Agigea şi municipiul Mangalia.

În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal, care vizează săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat, în cursul zilei de ieri, 3 iunie, şase percheziţii domiciliare.

Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracţional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, ecstasy şi amfetamină, în judeţul Constanţa.

În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, seminţe cu THC, tulpini mărunţite de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 6 telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării şi 2 cartuşe.

Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat şi o femeie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc şi mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, faţă de patru persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, una dintre acestea fiind cercetată şi pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activităţi au participat şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanţa.

https://ct.politiaromana.ro/