2 iulie 2022

Șase studenți încep stagiul de internship plătit, în cadrul Start Your Career (SYC)

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Fabrica Premium ADIENT TRIM Ploiești continuă seria proiectelor prin care tinerii din județul Prahova își pot găsi un loc de muncă pentru viitor. Șase studenți încep astăzi stagiul de internship plătit, în cadrul Start Your Career (SYC), ediția 2021. Programul va dura 6 luni, iar participanții au șansa de a dobândi experiență și competențe practice în departamentele IT, Logistică, Producție, Inginerie, Resurse Umane, sub atenta coordonare a specialiștilor din echipa ADIENT.

Promisiunea pe care compania o face tinerilor selectați este extrem de atractivă: un mediu de lucru plăcut, oportunități de dezvoltare personală și colegi gata să-i îndrume la fiecare pas. O atenție deosebită a fost acordată și măsurilor de protecție sanitară, astfel că și în cazul stagiilor de internship sunt respectate aceleași măsuri și norme de siguranță existente la nivelul fabricii.

„Proiectul de internship continuat chiar și într-o perioadă dificilă își propune să ofere generațiilor tinere o legătură concretă între mediul academic și cel de business. Astfel, studenții au ocazia să lucreze într-o fabrică Premium la standarde internaționale și să își descopere potențialul. Dezvoltarea tinerelor talente este una dintre prioritățile noastre, în cadrul ADIENT și sperăm ca și anul acesta să le oferim o experiență educațională complexă, prin care să afle mai multe despre profesia pe care și-o doresc, dar și despre ei înșiși,” a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Pe întreaga durată a stagiului de internship, studenții prahoveni au acces la un program de dezvoltare personală și beneficiază de o indemnizație lunară, în baza unui contract încheiat cu compania. La final, în funcție de performanțele obținute, tinerii au șansa de a deveni angajați ai ADIENT TRIM Ploiești.

„Start Your Career este un proiect de succes pe care îl dezvoltăm pentru studenții de astăzi, având în gând viitorul acestora. Suntem deja la a treia ediție și ne bucurăm de interesul constant al tinerilor. Aici, studenții au parte de dezvoltare, atât profesională, cât și personală, prin intermediul acestui program. Îi întâmpinăm cu căldură și sperăm ca aici, la ADIENT TRIM Ploiești, să își găsească locul de muncă mult dorit,” a declarat Carmen Bărbulescu – Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploiești.

ADIENT se implică în mod constant în derularea unor programe educaționale dedicate diverselor generații. Pe lângă Start Your Career – unde principalii beneficiari sunt studenții,  compania a înființat și două clase de învățământ dual, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Ploiești, oferind calificările de Confecționer Produse Textile și Mecanic Utilaje și Instalații în Industrie.

ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 17 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

ADIENT TRIM Ploiești are în prezent peste 1.900 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume. Producția se realizează folosind utilaje de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internațional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajați în 238 de fabrici localizate în 34 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.