27 mai 2022

SCENARII DE APOCALIPSĂ ÎN VIITORUL APROPIAT

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Granițele statelor se pot modifica oricând. S-a întâmplat mereu și se va mai întâmpla. Timpul prin care se scurg și se consumă evenimentele mari ale lumii îl numim istorie , iar istoria are mii și mii de astfel de exemple.

Afirmam în materialul publicat în 2 mai a.c. că statele mari și puternice nu absorb în granițele lor state mai mici decât dacă acestea aduc beneficii sau dacă reprezintă un pericol/amenințare de vreun fel la un moment dat… Astăzi  , lumea este în plin proces de reformare , de reașezare,  de reglare a relațiilor dintre ele… prin metode pașnice sau violente. Marile alianțe antagoniste vor ajunge să se confrunte,   să intre în coliziune , dacă Rațiunea nu își va impune cuvântul.

Din surse pertinente cu conexiuni la viața politică și militară de la Moscova , apar informații/scenarii conform cărora Kremlinul vrea să înființeze  RUSIA DE SUD sau NOUA RUSIE , până in octombrie 2022 , care ar urma să cuprindă Republica Moldova , Transnistria , Regiunea Odessa . Astfel s-ar realiza dorința rușilor de a închide complet accesul Ukrainei la Marea Neagră . Totodată s-ar face joncțiunea cu republicile secesioniste din Donbas, Lugansk și Donețk . Ca o perspectivă de timp cuprins intre 7 și 10 ani s-ar crea posibilitatea Israelului de a spera la o strămutare ( conform planurilor semisecrete ale iudeo-masoneriei mondiale) din zona arabă în spațiul ( negociat politic-diplomatic) al Ukrainei post conflict cu Rusia.

Ca o dorintă mai îndepărtată , Kremlinul ar intenționa anexarea unei mari părți din Dobrogea   inclusiv Canalul Dunăre – Marea Neagră și portul Constanța , inclusiv a controlului centralei nucleare de la Cernavodă și a navigației pe Dunăre.  Chiar dacă NATO si UE s-ar putea opune…   intenția rușilor pare a fi fermă.  Rusia mizează pe faptul că UE este in derivă  iar NATO ( chiar întărită cu Suedia și Finlanda)  nu ar putea opri expansiunea rusească.  Acum Putin afirmă că face o demilitarizare și  o denazificare în Ukraina prin intervențiile militare speciale ( război în toată regula) … astfel că el pune bazele marii confruntări planificate pentru anul 2025.

Rusia testeaza acum economiile lumii , puterea financiară și acumularea de resurse , tot acum se distrug mari cantități de armament și  muniție învechite  care nu mai sunt necesare și concomitent se fabrică altele mai performante și mai mortale.  Asadar , Rusia ar testa astfel lumea ca reacție de răspuns la un planificat conflict major analizat de generalii ruși de mult timp cu arme tactice nucleare împotriva Occidentului.  Se afirmă că Rusia ar planifica lovirea a două baze militare NATO , posibil chiar scuturile antirachete din România și Polonia și/sau două orașe mari europene. Scenarii … care sunt în mintea rușilor ; pot deveni ele oare reale ?… Se poate spune că astazi este o etapă de pregătire a maselor/populațiilor pentru a putea trece peste șocul ce ar urma să vină.

Lumea rămasă de partea SUA va trece apoi la negocieri cu Rusia , China , Iran , Coreea de Nord și Israel. Dacă problema Taiwanului nu va fi soluționată în favoarea Chinei până in 2024÷2025 , scenariul prezentat mai sus poate fi pus in practică mai devreme decât am bănui și dori …

În ceea ce priveste România referitor la acest scenariu cu deznodământ tragic , ar fi federalizarea țării în urma unui conflict armat pe care nu l-ar câștiga – conform scenariilor kremliniene.   Cei puternici fac mereu ce vor , ei creeaza istoria. Dar nu întotdeauna planurile de acasă se potrivesc cu cele de pe front. Rămâne în pronunțare… iar noi rămânem atenți si vigilenți.