Publicat: 28 Iunie, 2013 - 11:28
Componenţa directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group, ca structură de conducere executivă a companiei, se va modifica, începând cu 1 iulie 2013. Astfel, mandatele lui Sergiu Loghin – membru al Directoratului cu atribuţii în coordonarea activităţii de vânzări şi al Adinei Edelmaier – membru al Directoratului cu atribuţii in coordonarea activităţii de bancassurance şi logistică, vor înceta prin acordul părţilor. 
 
Se vor alătura directoratului OMNIASIG VIG Costi Stratnic şi Rafal Mosionek. 
 
În prezent, directoratul companiei este compus din 5 membri, din care un preşedinte şi un vicepreşedinte, fiecare component al structurii de conducere coordonând arii specifice de activitate ale companiei. 
 
“Contribuţia lui Sergiu Loghin şi a Adinei Edelmaier este adânc apreciată în calitatea domniilor lor de profesionişti de renume în piaţa asigurărilor. Le mulţumim pentru întreaga lor activitate, de peste 6 ani, în directoratele companiilor Vienna Insurance Group în Romania şi îi asigurăm de sincera noastră consideraţie”, a declarat Franz Fuchs, Preşedintele Consiliului de Supraveghere al OMNIASIG VIG.
 
Componenţa directoratului OMNIASIG VIG de la data de 1 iulie 2013 este:
- Mihai Tecău – Preşedinte; 
- Artur Borowinski – Vicepreşedinte;
- Daniela Covăcescu – Membru; 
- Rafal Mosionek  – Membru; 
- Costi Stratnic – Membru.
 
OMNIASIG VIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Consiliul de Supraveghere şi Directorat. 
 
OMNIASIG VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurări din piaţa de asigurări, având un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse şi care a subscris în anul 2012 prime de asigurare în valoare de peste 1 miliard de RON. Reţeaua teritorială cuprinde aproximativ 179 unităţi.
 
Vienna Insurance Group este liderul pieţei asigurărilor atât în Austria cât şi  în Europa Centrală şi de Est. Aproximativ 50 de companii în 24 de ţări formează un Grup cu tradiţie îndelungată, branduri puternice şi relaţii strânse cu clienţii. VIG are o experienţă în domeniul asigurărilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pieţele sale de bază. Poziţionată excelent, într-o regiune de 180 milioane oameni, Grupul profită de oportunităţile de creştere pe termen lung. Vienna Insurance Group este cea mai buna companie nominală listată de ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena, acţiunile sale sunt listate şi la Bursa din Praga.