Publicat: 29 Ianuarie, 2020 - 13:55
Share

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și în automatizare, a prezentat prima versiune a Easy UPS 3M 3-phase Uninterruptable Power Supply (UPS) cu module de baterii interne de capacitate mare, de 60 și 80 kVA (400V). Easy UPS 3M UPS este ușor de instalat, folosit și întreținut, asigurând continuitatea electroalimentării pentru întreprinderile mici și mijlocii și potrivindu-se excelent atât în spațiul centrelor de date, cât și în mediile industriale.
Easy UPS 3M cu module de baterii interne este disponibil la nivel global global, în toate regiunile, excepție făcând China, Japonia și India. Easy UPS 3M a fost introdus la începutul acestui an cu bateriile externe pentru 60-200 kVA. Cu ajutorul modulelor de baterii interne ale Easy UPS 3M, utilizatorii pot acum selecta cu ușurință UPS-ul cu autonomie predefinită pentru sarcini diferite, simplificând procesul de selecție și permițând implementarea rapidă a soluției.
„Grație design-ului optimizat și caracteristicilor competitive ale produsului, Easy UPS 3M cu module de baterii interne permite Schneider Electric să răspundă mai bine nevoilor clienților și cerințelor partenerilor dintr-o gamă largă de industrii, potrivindu-se perfect întreprinderilor mici și mijlocii, centrelor de date și instalațiilor de producție,” declară Christopher Thompson, Vice President, 3-Phase Line of Business, Schneider Electric. “Easy UPS 3M acoperă o cerință mai mare a pieței pentru o soluție fiabilă și convenabilă, oferind o sursă constantă de energie, ușurință în administrare și calitate, reducând totodată costurile totale.”
Departamentul de Servicii Schneider, cu rețele locale puternice de specialiști, include o gamă completă de servicii pentru clienți pe durata întregului ciclul de viață Easy UPS 3M. Aceștia beneficiază de serviciul de punere în funcțiune, pentru a se asigura că UPS-ul este configurat corect și în siguranță pentru cele mai bune performanțe, fiabilitate și siguranță in exploatare.

Ușor de instalat, utilizat și întreținut, Easy UPS 3M:

•    Caracterizat printr-un design simplu, cu întrerupător incorporat pentru intrare/ieșire/bypass, astfel încât nu mai este necesar un cabinet extern dedicat acestui întrerupător. Este simplu de întreținut și oferă acces frontal și superior pentru servicii de mentenanță și managementul echipamentului. 
•    Are o rezistență sporită în medii de lucru dure cu plăci de circuit imprimate, filtru de praf înlocuibil, temperatură de operare până la 40° C și protecție puternică la suprasarcină, toate făcând din Easy UPS 3M o soluție fiabilă pentru a asigura continuitatea activității companiei.
•    Cu un design mai puțin complex, asigură investiții reduse de capital CapEx, oferind în același timp o eficiență de până la 99% în modul ECO cu economie de energie, ceea ce îl face ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii.
•    Managementul UPS-ului și monitorizarea performanțelor sau stării echipamentului , sunt asigurate de un centru suport cu servicii 24x7 care utilizează un software de management avansat, EcoStruxure IT Expert și EcoStruxure Asset Advisor și un card suplimentar de monitorizare prin rețea.
•    Este certificat Green Premium, oferind o performanță durabilă a afacerii prin design.
Pentru a afla mai multe, accesați pagina de prezentare Easy UP3 3 Series.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem că accesul la electricitate, prin intermediul unor soluții inteligente, și la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine - Life is On!   

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, în clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile noastre de incluziune și împuternicire.

Tag-uri Institutii: