Publicat: 24 Iulie, 2013 - 11:22
Share

Schneider Electric a fost declarata, pentru al doilea an consecutiv, lider mondial in solutii de management al infrastructurii centrelor de date (DCIM) in cadrul unui studiu realizat de IDC, ca urmare a dezvoltarii suitei software StruxureWare dedicate centrelor de date.

Raportul „IDC MarketScape: Worldwide Datacenter Infrastructure Management (DCIM) 2013 Vendor Analysis” arata ca Schneider Electric are toate calitatile preferate de factorii de decizie in achizitia de solutii DCIM – amprenta la nivel mondial, o istorie de lunga durata si suport financiar puternic – si este deja prezenta in multe dintre companiile lumii cu solutii de alimentare electrica si cu o echipa de servicii si suport tehnic la nivel international. De asemenea, studiul identifica Schneider Electric drept unul dintre furnizorii cu cele mai mari sanse sa joace un rol major pe piata DCIM in urmatorii ani.

„Aceasta recunoastere ne onoreaza si vine dupa ani in care ne-am ajutat clientii sa-si opereze centrele de date ca pe o afacere eficienta. Totusi, nu avem de gand sa ne culcam pe lauri. Dimpotriva, ne simtim si mai motivati sa dezvoltam si sa inovam suita de soft-uri StruxureWare, la fel ca toate echipamentele si solutiile noastre, pe care le adaptam constant pentru a raspunde nevoilor mereu in schimbare ale clientilor nostri”, a declarat Mirela Danciu, Vicepresedinte IT Business in cadrul Schneider Electric Romania.