28 septembrie 2022

Şcoala Internaţională de Vară „Nanomateriale şi Nanotehnologii pentru Sisteme Energetice Avansate”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea Ovidius din Constanţa găzduieşte Şcoala Internaţională de Vară „Nanomateriale şi Nanotehnologii pentru Sisteme Energetice Avansate”

Institutul pentru Nanotehnologii şi Surse Alternative de Energie (INSAE) din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) organizează în perioada 20 – 24 septembrie Şcoala Internaţională de Vară cu tema „Nanomateriale şi Nanotehnologii pentru Sisteme Energetice Avansate”, informează prof. univ. dr. Eden Mamut.

Potrivit sursei citate, evenimentul se desfăţoară sub egida Consiliului Tehnic pentru Nanotehnologii al organizaţiei internaţionale Institutul Inginerilor Electrotehnişti şi Electronişti (IEEE) şi face parte din seria de evenimente dedicate aniversării unui deceniu de activitate a INSAE.

„Şcoala de vară se bucură de o largă vizibilitate pe plan internaţional, având 156 de cursanţi înscrişi, din 16 ţări, iar lucrările se vor desfăşura în format hibrid, respectiv cu prezenţă fizică parţială şi în format online, cu participrea unor profesori universitari şi cercetători de la universităţi din Statele Unite ale Americii, Canada, Italia, România şi Azerbaijan”, precizează prof. univ. dr. Eden Mamut.

IEEE este o organizaţie globală cu 395.000 de membri din 160 de ţări.
Mai multe informaţii despre şcoala de vară pot fi obţinute de pe pagina evenimentului, accesând link-ul: https://ieeenano.org/2021/romania-summer-school

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa