22 septembrie 2021

Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ anunţă începerea înscrierilor pentru anul şcolar 2021- 2022

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ, parte componentă a Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, anunţă începerea înscrierilor pentru anul şcolar 2021- 2022. Oferta de cursuri este următoarea:
– pian, canto religios – prof. Daniela Iacob;
– canto popular – prof. Georgiana Şerban Axinte;
– canto popular – prof. Laurenţiu Marian;
– canto muzică uşoară – prof. Paula Ghivirigă;
– dansuri populare – prof. Claudiu Luchian, prof. Ioan Luchian;
– chitară clasică – prof. Florentin Blănaru;
– pictură, grafică, desen – prof. Radu Macavei;
– pictură, artă decorativă – prof. Cristian Bistriceanu.

Cursanţii trebuie să aibă vârsta de minimum 7 ani, pentru disciplinele canto muzică uşoară şi populară, iar pentru celelalte – vârsta de minimum 9 ani.

Elevii vor fi admişi în urma unei selecţii făcută de fiecare profesor de curs, luându-se în considerare numărul de locuri disponibile la fiecare disciplină.

În noul an şcolar instituţia organizează o clasă de dans popular destinat persoanelor de peste 16 ani. Acest curs, la care nu se percepe taxă, se doreşte a fi unul care să descopere şi să pregătească dansatori talentaţi şi cu dragoste pentru dansul tradiţional din zona etnografică Neamţ, care să devină în viitor membri ai Ansamblului folcloric „Floricică de la munte”. Coordonatorii acestui curs vor fi coregrafii Ion Luchian şi Claudiu Luchian.

Toate cursurile se vor desfăşura în condiţiile sanitare şi de distanţare impuse de legile în vigoare.

Înscrierile se fac la secretariatul instituţiei, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ, telefon 0233.21.40.26, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.