Publicat: 9 Aprilie, 2012 - 17:28
Share

SCOP Computers, distribuitor IT&C in Romania, prezintă situația companiei, precum și ultimele decizii adoptate ca urmare a evenimentelor petrecute în ultimele săptămâni.

In data de 30 Martie 2012, Consiliul de Supraveghere al SCOP COMPUTERS a decis sa faca schimbari in Consiliul de Administratie al companiei. Presedintele Consiliului de Administratie, Alexandru Visan a fost demis din functie, responsabilitatile lui fiind preluate de catre Artur Czupyt, iar Doina Ilie a fost numita nou membru in Consiliu.

Recentele dificultati operationale ale companiei sunt o consecinta a actiunilor luate de catre autoritatile fiscale referitor la activitatea de afaceri initiata si realizata de catre fostul presedinte la mijlocul anului 2009, inainte de achizitia pachetului de control de catre actualul actionar majoritar. Aceasta activitate a fost oprita la inceputul anului 2011.

Actualul Consiliu de Administratie lucreaza la imbunatatirea conditiilor financiare ale SCOP COMPUTERS, intr-o cooperare stransa cu autoritatile romane si partenerii de afaceri.