Publicat: 31 Mai, 2020 - 09:44
Share

Domnule Prim Ministru, Ludovic Orban.

Am aflat din postarea   
unui prieten apropiat și consilier personal de-al dumneavoastra, Florin Silviu Ivan, ca pe 25 mai a fost ziua dumneavoastra de naștere si ca poza din biroul de la Palatul Victoria, da, aia de la spriț, spritul ala  cu oaspeti de seama,  trabucuri fine, wiskey single malt si sampanie, e chiar de la sărbătorirea frumoasei vârste.

Ce frumos tablou! La multi ani! Sanatate si multe bucurii!
Acum, sa va spun o poveste...

Pe 25 mai e si ziua fetitei mele, Natalia. Anul acesta a  implinit zece ani.
Am vrut mult sa-i serbez ziua de nastere undeva, intr-un loc special, cu baloane, invitati, copii, artisti, tort, muzica si alte suprize. Na, o data in viata implineste copilul 10 ani. 
Nu am avut cum, starea de alerta si restrictiile din domeniul HoReCa sunt inca in vigoare pana la 1 iunie.

A trebuie sa-i explic copilului ca nu putem organiza asa ceva anul acesta și că tati nu ii poate serba ziua așa cum visa ea.

In schimb, am stat in casa asa cum ati spus la tv in nenumarate randuri alaturi de Presedintele Iohannis si restul oficialilor. 
Ne-am conformat, am pus masca pe fata si ne-am conformat. Nu am iesit aiurea, nu am pus sub risc viata altor cetateni, nu ne-am permis sa va luam restrictiile si ordonantele in deradere. 
Le-am luat foarte in serios. Nu am mai dus copilul la scoala, nu l-am dus mult timp in parc, l-am privat de plimbari in aer liber, de vizite la muzee, vizite la bunici, intrevederi cu alti copii sau alti prieteni si  de multe alte lucruri pe care le stiti cu siguranta. 
Noi ca si toti ceilalti romani cu copii, constienti ca autoritatile romane in deplina lor seriozitate ne vor binele comun, siguranta cetatenilor cum va place sa va exprimati la tv.
 
Ok, toate bune pana la poza asta in care domnia voastra isi serbeaza relaxat ziua in biroul de la guvern inconjurat de unii miniștri. 

Va intreb sincer, domnule Orban.
De ce dumneavoastra puteti să petreceți in stare de alerta și pandemie cu colegii la guvern si eu cu copilul meu, NU?
De ce dumneavoastra si toti ceilalti din poza puteti sa beti, sa fumati si sa sarbatoriti fara masca intr-o institutie publica, respectiv cea a Guvernului Romaniei si eu NU?
De ce noi, restul cetatenilor acestei tari, avem restrictii impuse de dumneavoastra si VOI sunteti primii care le incalcati?
De ce noi platim amenzi si voi NU?
De ce noi trebuie sa fim batjocoriti si voi NU?
De ce sunteti ipocriti?
De ce radeti de noi?
De ce va bateti joc de romani?
De ce aratati atata aroganta romanilor?

Domnule, Ludovic Orban, in numele onoarei functiei pe care o ocupati  si al copilului meu  va cer demisia. 
Demisia dvs ca PM si a cabinetului care v-a suflat in tort si v-a turnat in pahar dar si online!

Sa va fie rusine!

Georgiana Irimioaia

(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217874913687867&id=1334115455)

Tag-uri Institutii: