27 septembrie 2022

SCURT COMENTARIU DESPRE STATUL PARALEL ȘI PATRIOȚI

Distribuie pe rețelele tale sociale:

O legendă frumoasă place oricui … mai cu seamă dacă este reală , dacă implică persoane și locuri reale sau evenimente care s-au petrecut cu adevărat . În zilele noastre este din ce în ce mai greu să discernem dacă ceva este veritabil sau nu … un noian de speculații fondate sau nefondate alimentează fapte presupuse a fi adevărate sau doar fantezii necontrolate .  În materialul pe care îl supun atenției dumneavoastră voi aborda una dintre cele două laturi ale mult discutatului subiect Stat Paralel .

Real sau Fals … a fost/este Stat Paralel sau nu ?… Încerc să lămuresc acest aspect prin a începe cu afirmația că Serviciile Secrete în legalitatea lor sunt esențiale și indispensabile în buna funcționare a oricărui stat modern. Și România are Servicii Secrete… multe și foarte bine plătite în raport cu celelalte instituții ale statului dar mai ales în raport cu cetățeanul de rând . Numai că anumiți membri ai Serviciilor Secrete fac parte din Deep State ( Statul Paralel sau Statul Subteran) . Din moment ce Serviciile Secrete ( în special DGIA , SRI și SIE) au contribuții majore în chestiuni care țin de „siguranța națională” , românii au fost instruiți să creadă că orice gest venit în sprijinul acestor servicii reprezintă un act patriotic și de bravură .

În realitate lucrurile nu stau chiar așa…     Dacă între Securitate și Partidul Comunist Român s-a dat o luptă vizibilă pentru putere înainte de 1989 ,  „Revoluția/Crima de Stat” a marcat un punct de răscruce a relațiilor dintre „emanații” FSN și  Securitate .  Aceasta din urmă a controlat în totalitate FSN și apoi din ce în ce mai mult partidul – moștenitor (PSD) , apoi întreaga scenă politică,  financiar-economică și socială .

Atât in Parlament cât și în toate guvernele de după 1989 , ministere și instituții cheie ale Statului , se promovează și rămân în funcții cu preponderență doar personaje ancorate în slujba Serviciilor Secrete , fie că sunt ofițeri sub acoperire , colaboratori sau simple ” fantome”.

Cel mai cunoscut exponent tipic ideii de Stat Paralel este generalul Coldea , un personaj modest și ofițer mediocru , ridicat și promovat de un alt trist personaj , Băsescu Traian , tocmai pentru obediență ; Coldea a ajuns intr-un timp scurt un individ foarte puternic , influent în toate mediile și zonele (…) , un individ de temut capabil să determine politici de Stat în mod netransparent , capabil să-i aresteze și să-i suprime pe adversarii lui Băsescu  . Toate aceste acțiuni/fapte au fost niște decizii infracționale luate în spatele cortinei politice , fără știința opiniei publice sau a funcționarilor aleși ori numiți.

Astăzi România are un parteneriat strategic cu SUA , parteneriat care implică și o foarte strânsă colaborare a Serviciilor Secrete . Această colaborare s-a dezvoltat în mod excelent și în campania antiteroristă din Orientul Mijlociu , Iraq și  Afganistan , locuri unde s-au cimentat și multe relații la nivel personal . Toate sursele și rețelele României construite de Securitatea lui Ceaușescu au fost puse în mod slugarnic  la dispoziția Pentagonului , iar Casa Albă a zâmbit amabil ,  a „apreciat gestul” , dar desconsiderându-i pe români nu le-a ridicat acestora interdicția vizelor de intrare în SUA .

Umblă vorba prin târgul bucureștean al Serviciilor că în acest moment parteneriatul este atât de strâns încât serverul de la Cotroceni cu informații Top Secret venite de la Serviciile românești ,  are o conexiune directă la serverul NSA ( Agenția de Securitate Națională a SUA) . În sens invers , către România probabil că circulă doar o succintă revistă a presei americane , intocmită de purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă . Tot mapamondul știe că SUA duc un război în alt plan cu Federația Rusă ( prin intermediul Ukrainei) și că dorește colapsul Uniunii Europene . Partenerul strategic nu are scrupule și sentimente , doar interese .

Așadar  , cum ar trebui să reacționeze Serviciile Secrete românești atunci când constată că partenerul strategic ,,greșește intenționat” și posibil cu urmări dezastruoase ?…

Cu alte cuvinte , Interesul Național a devenit interesul partenerului strategic și astfel putem zice Adio Suveranitate ! Mergem tot înainte,  dar cu capul plecat… până când vom începe să paștem iarbă… ca oile .      Așadar,  mai este oare un act de patriotism și de bravură să susținem deschis și necondiționat Serviciile Secrete autohtone atunci când ele sunt total subordonate altui interes decât cel național și care sunt înțesate de indivizi conectați la rețelele lui Soroș și care execută fără crâcnire directivele trasate la Davos ? …

În mod sigur că mai există adevărați patrioți români chiar și în așa numitul Deep State care guvernează România . Există o putere ocultă care comandă totul , inclusiv numirea șefilor Serviciilor Secrete ; această putere aservită altor entități străine și aflată în slujba altor interese decât Interesul Românesc , face ca România să fie o țintă sigură angrenată în războiul sinucigaș cu dușmanul nedeclarat de la Răsărit iar românii sunt condamnați să suporte durerea facturilor tot mai apăsătoare (…) , în speranța că Putin și rușii vor fi învinși în Ukraina și astfel Ordinea Mondială Liberală va triumfa . Numai naivii pot crede în astfel de iluzii … Iluzii care ne pot costa enorm , pe noi ca popor și națiune române .