Publicat: 19 Martie, 2012 - 10:36
Share

Școlile vor afişa, Luni, listelor copiilor înmatriculaţi în clasa pregătitoare în prima etapă şi locurile rămase libere.
A doua etapă de înscriere se va desfăşura între 20-27 Martie și este destinată celor care au domiciliul în altă circumscripţie şcolară, iar în 2 Aprilie unităţile de învăţământ vor afişa listele cu copiii din alte circumscripţii şcolare înscrişi în conformitate cu opţiunile exprimate de părinţi în a doua etapă de înscriere.
 
A treia etapă de înscriere se va desfăşura în perioada 23-25 Aprilie şi va fi destinată copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie.
 
Cea de-a patra etapă de înscriere va avea loc în perioada 2-9 Mai și vor puta fi înscriși copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri.
 
O altă etapă de înscriere se va desfășura în perioada 11-18 Mai - sunt vizați copii care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapele anterioare.