Publicat: 14 Iulie, 2020 - 09:53
Share

Se caută obiecte şi poveştile lor pentru Museum of Broken Relationships, ce vor fi expuse atât la Rezidenţa BRD Scena9 din Bucureşti, cât şi în colecţia permanentă de la Zagreb

Fiecare donator povesteşte prin obiectul donat despre propria dramă sentimentală. Acest lucru se întâmplă pentru că muzeul îi oferă şansa de a depăşi un colaps emoţional prin creativitate, contribuind la îmbogăţirea colecţiei sale universale.

Reţeaua Naţională a Muzeelor din România şi Rezidenţa BRD Scena9 vor organiza la Bucureşti, în perioada 3 septembrie - 17 octombrie 2020 (la Rezidenţa BRD Scena9 din str. I.L.Caragiale, nr. 32), o expoziţie marca Museum of Broken Relationships (Croaţia), pentru care se caută obiecte şi poveştile lor.

"Proiectul Museum of Broken Relationships este unul de explorare a inovaţiei din muzee în toate posibilităţile sale, de exprimare creativă şi de reflexie asupra unor teme pentru care muzeul are cele mai inedite şi mai convingătoare forme de explorare. Este şi motivul pentru care vom aduce în Bucureşti, în spaţiul Rezidenţa BRD Scena9, în perioada 3 septembrie - 17 octombrie, unul dintre cele mai originale experimente muzeale cunoscute. Fiecare donator povesteşte prin obiectul donat despre propria dramă sentimentală, iar acest lucru se întâmplă pentru că muzeul îi oferă şansa de a depăşi un colaps emoţional prin creativitate, contribuind totodată la îmbogăţirea colecţiei sale universale", declară Dragoş Neamu, responsabil de proiecte culturale şi relaţii internaţionale în cadrul Reţelei Naţionale a Muzeelor din România.

Donaţiile se fac în perioada 13 iulie - 9 august 2020.

Pentru donaţii, trebuie să completaţi formularul de donaţie pe care îl găsiţi aici -> https://brokenships.com/?open=contribute. După trimiterea formularului, veţi primi un email de confirmare, cu o versiune imprimabilă a acestuia şi instrucţiuni suplimentare.

Contribuţiile voastre pentru Museum of Broken Relationships vor avea şansa de a fi expuse la Rezidenţa BRD Scena9, în perioada 3 septembrie - 17 octombrie 2020.

- Toate obiectele donate vor deveni parte din colecţia Museum of Broken Relationships şi ar putea fi expuse în cadrul expoziţiei noastre permanente din Zagreb sau oriunde în altă parte a lumii vom itinera colecţia.
- Pentru a vă proteja intimitatea, toate obiectele sunt expuse anonim.
- Ne păstrăm dreptul de a refuza o donaţie pe care o considerăm jignitoare sau discriminatorie din motive personale, sexuale, rasiale, religioase, naţionale sau etnice.
- Toate obiectele donate devin non-returnabile (după expoziţie, donaţia dvs. se va alătura colecţiei Museum of Broken Relationships din Zagreb, Croaţia).
- Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi la contact_rnmr@gmail.com

Museum of Broken Relationships, un muzeu în vogă, vine la Bucureşti sub marca Museums Meet Museums şi cu sprijinul financiar al Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

Despre Reţeaua Naţională a Muzeelor din România

Reţeaua Naţională a Muzeelor din România ( RNMR) este cea mai mare organizaţie profesională dedicată muzeelor, cu peste 70 membri instituţionali şi membri individuali. RNMR exploatează unul dintre cele mai mari avantaje competitive - munca într-un context naţional şi internaţional, construirea flexibilităţii, difuzarea de informaţii şi dezvoltarea unui know-how colectiv în interiorul unei reţele de largă acoperire. RNMR este afiliată la una dintre cele mai mari şi influente reţele pan-europene a muzeelor Network of European Museum Organisations.

Reţeaua Naţională a Muzeelor din România organizează, de asemenea, în fiecare an, două evenimente importante: Noaptea muzeelor şi Museums meet Museums.
 

Tag-uri Nume: