5 iulie 2022

Se caută voluntari care să citească în intervalul 10.00 – 18.00, la sediul MNLR

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Maraton de lectură – 15 februarie 2022
Sala Perpessicius, sediul MNLR, Strada Nicolae Crețulescu 8

Căutăm voluntari care să citească în intervalul 10.00 – 18.00, la sediul MNLR din Strada Nicolae Crețulescu 8, în cadrul maratonului de lectură organizat cu ocazia primei ediții a Zilei Naționale a Lecturii!

Printre titlurile pe care vi le propunem: „Momente și schițe” de I. L. Caragiale, dar și „Povești” de Ion Creangă, scrieri în proză de I. H. Rădulescu și Marin Preda, „Hristoitie” de Anton Pann, „Generația de sacrificiu” de Ion Valjan, „Teatru descompus” de Matei Vișniec și o selecție din poeziile semnate de Cristi Popescu, Leonid Dimov, George Topîrceanu, Marin Sorescu și alți autori români!

În cadrul Maratonului va avea loc recitalul a zece poeți care vor citi din cărțile proprii, precum și din opera poeților generației ’80 – ‘90.

Vă invităm să fiți alături de noi, alegând un interval în care ați fi disponibil(ă) pentru lectură. Înscrierile se fac la programe@mnlr.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0736.598.451.

Participanții vor primi autografe de la actorii George Mihăiță și Horațiu Mălăele, precum și un set de cărți publicate la Editura MLR și suvenire personalizate din colecția muzeului.