Publicat: 28 Iunie, 2016 - 13:33

”WATMAN - Sistem Informațional pentru Managementul Integrat al Apelor – Etapa I” armonizează prevederile Directivei Cadru Apă și urmează îndeaproape Strategia Națională de Management al Riscului la Inundații, precum și standardele impuse de reglementările UNIUNII EUROPENE, implementând măsuri de care beneficiază populația din România.
Proiectul WATMAN înglobează eforturile în domeniul informațional de până acum, dar și pe cele viitoare, astfel încât pe baza acestor informaţii specialiştii din cadrul Administrației Naționale „Apele Române” să poată stabili, în timp util, strategia de prevenție  și intervenţie operativă pentru populația aflată în zonele vulnerabile, inclusiv pentru a diminua cât mai mult pagubele produse de revărsarea apelor. 
În cadrul evenimentului, vor participa domnul director general Nicolae BĂRBIERU, domnul manager de proiect ing. Vasile OFIMIAȘ, precum și  reprezentanți din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, care vă vor sta la dispoziție pentru lămurirea aspectelor ce privesc proiectul WATMAN.  
Evenimentul va avea loc astăzi, 28 iunie 2016, ora 14.00, în sala de ședințe a instituției, str. Ion Câmpineanu, nr. 11, sector 1, Union Business Center (zona Universității).