30 iunie 2022

Se lansează aplicaţia Visit Sovata

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Oraşului Sovata şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sovata la sfârşitul săptămânii trecute a prezentat publicului larg un nou instrument media, care are drept scop promovarea atracţiilor turistice din Sovata. Este vorba despre o aplicaţie pentru telefoane mobile menite să atragă atenţia turiştilor asupra frumuseţilor naturale, patrimoniului construit şi a diversităţii culturale care merită să fie descoperite şi experimentate.

Aplicaţia Visit Sovata conţine informaţii despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale şi care, pentru o mai bună explorare, grupează atracţiile turistice în subcategorii.

În afara descrierii atracţiilor turistice, puteţi găsi fotografii şi imagini video ale acestora în galeria de imagini. Turul virtual prezintă, pentru anumite atracţii, o panoramă de 360 grade. Aplicaţia vă permite să contactaţi telefonic operatorul turistic al atracţiei sau să accesaţi pagina, de internet a acestuia.

În categoria Trasee poate fi găsită şi o hartă, care vă permite să exploraţi elementele unui anume traseu educaţional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveţi activat funcţia Geolocaţie.

Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes puteţi găsi recomandări, aplicaţia prezintă şi alte atracţii care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic.

O plimbare în natură sau descoperirea atracţiilor ne poate stimula apetitul, de aceea aplicaţia oferă utilizatorilor şi informaţii privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora.

Aplicaţia dispune şi de un calendar de evenimente care cuprinde informaţii despre concerte, spectacole şi alte evenimente din Sovata. Acestea vor putea fi salvate din calendarul aplicaţiei în calendarul personal de pe telefonul mobil.

Aplicaţia Visit Sovata în versiunile iOS şi Android poate fi descărcată gratuit din AppStore şi GooglePlay. Pentru utilizarea aplicaţiei este necesară conexiunea la internet.