Publicat: 23 Mai, 2016 - 09:10
Share

Sub sloganul ”Alergă, pedalează, înoată tare, apoi vino la plantare!”, anul acesta vom lua startul în cadrul mai multor competiţii sportive. „Plantăm fapte bune în România” lansează sportivilor şi amatorilor de sport invitaţia de a participa la acţiunile de împădurire, prin ceea ce îi reprezintă mai bine: sportul.

Poţi alega sau inota pentru noi, individual sau alături de colegi, poţi dona sau ne poţi face galerie! Oricare din varianta aleasă este câştigătoare, de aceea te invităm să te implici! 
Pentru a fi la curent cu acţiunile sportive şi pentru a sprijini financiar cauza noastră, accesează http://plantamfaptebuneinromania.galantom.ro/
Galantom.ro este o platformă de fundraising pentru organizaţii nonguvernamentale care aduc schimbare în diferite domenii de activitate prin proiectele lor.

 Te  invităm să ne fii aproape, în perioada următoare:
•    15 mai, Semimaratonul Bucureşti
•    24 iunie,  X-man Oradea 
•    2 iulie, Swimathonul Bucureşti
•    9 octombrie, Maratonul Bucureşti
•    orice alt eveniment sportiv la care doreşti să participi pentru a susţine  „Plantăm fapte bune în România”

Fondurile colectate în urma competiţiilor, vor servi la organizarea acţiunilor de plantare din 12 noiembrie 2016. Pentru fiecare donaţie, vom planta 1 copac în numele donatorului, iar pentru fiecare sportiv care participă în numele nostru, vom aloca un loc la plantarea din 12 noiembrie.

Aleargă, Înoată și Pedalează tare! Apoi vino la plantare! 1.500 de puieți vor fi plantati cu ajutorul tău. Pentru acest lucru avem nevoie de 12.000 RON. Susține-ne cauza! Devino plantator sportiv de fapte bune în România! 
 
Din 2011 am mobilizat 22.180 de voluntari care împreună au plantat 462.200 puieți pe 135.5 hectare de terenuri publice neproductive. 9.512 puieți au fost plantati de către 832 de voluntari din Republica Moldova și România, organizați independent, după modelul nostru.
Printre plantatorii de fapte bune se numără și sportivi (atleți, triatleți, cicliști etc.). Alex Găvan a susţinut proiectul nostru în 2015: https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/videos 
În acelaşi an, Sony Pictures şi-a imaginat o lume mai bună în Romania, prin campania derulată pe canalele AXN. Şi ei au crezut în noi: https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/videos
Anul acesta, zeci de companii ne-au dat un vot de încredere, participând la proiectul pe care îl derulăm în parteneriat cu Publicis Groupe România: http://www.plantamfaptebune.ro/green-endorsement/